Mega Sale up to -40%

Felhasználói fiók

Bejelentkezés Regisztráció Elfelejtette jelszavát?

Kosár 0

A Kosár üres

logo

→ A gamer székekre 2 év jótállási időt biztosítunk

A termék visszaküldésére akár 365 napig is lehetősége van *

Ingyenes postaköltség *

Kedvencek 0

→ A gamer székekre 2 év jótállási időt biztosítunk

A termék visszaküldésére akár 365 napig is lehetősége van *

Ingyenes postaköltség *

A Kedvenc székek listája üres!

logo

→ A gamer székekre 2 év jótállási időt biztosítunk

A termék visszaküldésére akár 365 napig is lehetősége van *

Ingyenes postaköltség *

Válasszon nyelvet

  • Lengyel
  • Cseh

Rendezés

logo
Diablo Gadgets Diablo GAMER ASZTALOK Diablo Customs Rólunk -> Összes szék

Nincs találat

A beállított keresési feltételeknek egyetlen termék sem felel meg.

1

Lépjen kapcsolatba szakértőnkkel

A megfelelő szék kiválasztását bízza szakemberre

2

További szűrők kiválasztása

Módosítsa a feltételeket vagy a szűrőket az ideális szék megtalálásához!

Ergonomikus székek

Ergonomikus székek

Szűrők

Ár

Ft
Ft

Diablo X-Series

Diablo V-Series

ERGONOMIKUS SZÉKEK

Az ergonómia a biztonság és a kényelem garanciája a mindennapi munka során. A megfelelően beállított irodai szék nélkülözhetetlen kényelmet és ideális támaszt biztosít gerincének a munkahelyen. Irodai székeink kiváló minőségűek, tökéletesen kidolgozottak és biztonságosak. A székek formázott háttámlával, puha és állítható kartámaszokkal és ergonomikus fejtámlával rendelkeznek. Egyetlen modellt sem hagytunk innovatív technikai és megbízható megoldások nélkül, amelyeknek köszönhetően a székek megfelelő támaszt biztosítanak a teljes gerinc számára.

IRODAI SZÉK – TÖBB, MINT BÚTOR

Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy a kényelem mellett egy irodai széknek szépen is kell mutatnia. Egy szépen kidolgozott DIABLOchairs szék szépen kiegészít minden teret és presztízst kölcsönöz a helységnek. Ezért rendelkeznek modelljeink érdekes és egyedi dizájnnal - az időtlen konstrukciót az elegáns stílussal ötvöztük. Minden DIABLOchairs irodai szék eredeti módon egészíti ki az irodát, a rendelőt vagy a dolgozószobát - mind a hagyományos, mind az avantgárd stílusban jeleskednek. Az eredeti divatstílus szépen kiegészíti az irodát, a szék pedig üzleti eleganciájával vonzza a tekinteteket.

ERGONOMIKUS SZÉKEK – NEM CSAK IRODÁBA

A hosszútávú, rendszeres időtöltés ülő helyzetben ergonómiát és megfelelő testtámaszt igényel. Irodai székeink a megfelelő helyzetébe kényszerítik testét a számítógép előtt, és védik a gerincet munka, tanulás vagy játék közben. A DIABLOchairs irodai székek garantálják a szükséges kényelmet és a biztonságos helyzetet munka, tanulás vagy játék közben. Beválnak az irodában, a rendelőben, a dolgozószobában, de akár otthon a gyermekszobában is.

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES IRODAI SZÉKEK

A megbízható konstrukcióra és a legjobb minőségű anyagokra fogadtunk, amelyeknek köszönhetően ergonomikus székeink pótolhatatlanok a munkahelyen, az iskolában, de a szórakozás során is. Szilárd és stabil pók, olyan konstrukció, amely figyelembe veszi a székben ülő legfontosabb igényeit, innovatív beállítások vagy a háló, amely garantálja a légáramlást - székeink ezeket mind tartalmazzák.

MINŐSÉGI ERGONOMIKUS SZÉK

Átdolgoztunk minden részletet. Az elegancia és az univerzális dizájn mögött ott rejlik a tökéletes kivitelezést, amely támogatja a testet és garantálja a maximális kényelmet munka, tanulás vagy szórakozás közben. Irodai székeinket a stílus és az ergonómia tökéletes kombinációja jellemzi. A DIABLOchairs kínálata különféle modellű és színű irodai székeket tartalmaz - elég, ha ellátogat webáruházunk oldalára, és máris kiválaszthatja magának az ideális modellt.

Kosárba adva!
Fel ->