Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Diablo Chairs hátizsák: fekete

31 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 72 órán belül (munkanapokon)

DIABLO CHAIRS HÁTIZSÁK

 

A Diablo Chairs hátizsák nem egy közönséges holmi. A speciális feladatokra szánt fekete hátizsák nélkülözhetetlen társ, bárhová is viszi – például munkába, iskolába, edzésre, vásárlásra, sétálni. Praktikus, kényelmes és tágas – mindent tud, ami egy jó hátizsáktól elvárható. Sőt, még többet is!

 

Fekete Diablo Chairs hátizsák – pakoljon be kényelmesen

Eső? Hó? Semmi gond! A hátizsák vízálló, tehát bármilyen időben szárazon és biztonságosan szállítható benne bármilyen értékes tárgy vagy elektronika. Tudjuk, hogy minden út más és más, ezért hátizsákunkat felkészítettük minden lehetőségre, még a legigényesebbre is.

13 kisebb-nagyobb zsebet rejtettünk el benne! Tágasságának köszönhetően a Diablo Chairs hátizsák lehetővé teszi, hogy magával vigyen mindent, ami szükséges – van benne hely elektronikus eszköz, könyvek, iratok, flakon, ruhák, fejhallgató vagy bankkártyák számára. Minden egy helyen, de megfelelően elválasztva – ennél nagyobb kényelemben még sohase volt része!

Nem véletlenül vagyunk híresek arról, hogy törődünk az ergonómiával. Hátizsákunk merevített, mégis is puhán simulva támasztja a lapockákat és a derekat. Ez kényelmet és biztonságot jelent, a Diablo Chairs hátizsák pedig nem csak egy eredeti, hanem egy ergonomikus útitárssá is válik.

 

Utazz szabadon – a Diablo Chairs hátizsákkal!

Az utazási komfort kényelmet és biztonságot jelent. Hátizsákunkat mini lock lakattal is felszereltük, hogy csak Ön férhessen hozzá személyes tárgyaihoz. Illessze össze a zár végződéseit, hogy elzárhassa őket illetéktelen kezektől.

Gyenge az elem? Ismerős helyzet. Szerencsére a Diablo Chairs hátizsákkal sosem fogy ki az energiából. Hátizsákunk része egy USB-port és -kábel is, hogy bármikor csatlakoztathasson egy powerbankot (nem része a készletnek), és feltölthesse elektronikus eszközét.

 

Diablo Chairs hátizsák – hordja, ahogy szereti!

A Diablo a részletekben rejlik! Ránézésre nem hivalkodó, de nézze csak meg jobban közelebbről! A szövet és a sima ökobőr kombinációjának, az oly jellemző logóknak és az apró, vörös részleteknek köszönhetően, minimalista stílusát megtartva a Diablo Chairs hátizsák magára vonja a figyelmet.

 

Specifikáció:

Szín: Fekete

Rekeszek száma: 1

Rekeszfalak száma: 2

Kiegészítő funkciók: kulacs-/esernyőtartó, kártyatartó zseb, USB-port és -kábel, mini lock lakat

Állítható hosszúságú vállpántok: Igen

Külső méretek: 500x160x320 mm

Belső méretek: 480x160x300 mm

Laptop rekesz szélessége: 230 mm

Laptoprekesz: 17'-ig (41 cm szélességig)

Rendeltetés: univerzális

Súly: 1,49 kg

Űrtartalom: 22 liter

További információ
Promóció Nem 
EAN 5904405571019
SKU 1443
Súly 1.500000
A tartozékok típusa Lifestyle
Mélység 16
Magasság 48
Szélesség 30
Szállítási idő 72
Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
31 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
+
Diablo Chairs tolltartó Diablochairs
10%
4 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
=
mentés 400,00 Ft
34 600,00 Ft
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA