Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

DIABLO X-STARTER CSÍPŐPÁRNA

10 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 72 órán belül (munkanapokon)

X-STARTER CSÍPŐPÁRNA 

Fekete-piros 

A Diablo X-Starter gamer szék a játékosok - kezdők és profik - új kedvence. Hogy minden játékosnak még nagyobb elégedettséget, kényelmet és izgalmat nyújtsunk, kibővítettük egy újabb termékkel - az X-Starter csípőpárnával.

 

GAMER SZÉK CSÍPŐPÁRNÁVAL

Egy igazi klasszikus, amely biztonságot nyújt és még jól is néz ki

Hogy miért lesz még kényelmesebb és ergonomikusabb az ülés egy csípőpárnával? Kapásból négy okot tudunk, de gyanítjuk, hogy jóval több van.

  • A profilozott forma nem véletlen! A párna részletes dizájnja biztosítja, hogy a háta az első pillanattól kezdve alkalmazkodhasson a párnához. Ezáltal a testhelyzete még kényelmesebbé válik, a háta a megfelelő pozícióba kerül, és csökken a testtartási hibák kialakulásának kockázata - a biztonság az első!
  • A párna memóriahabbal van töltve, amit egyszerűen imádnak a felhasználók. Rugalmassága garantálja, hogy ideálisan alkalmazkodik a teljes ágyéki gerinc alakjához, és amint Ön feláll a székből, a párna visszanyeri eredeti alakját. Mit jelent ez? Testreszabott ergonómiát Önnek!
  • A szövetkárpitozás minden körülmények között kényelmes ülést biztosít. A felhasznált anyag, amely szépen feszül és kopásálló, ideális komfortérzetet biztosít még a rendkívül meleg nyári napokon is. A párna ugyanolyan jól fog kinézni, mint maga a teljes szék – méghozzá sok-sok éven át.
  • Mondjuk ki őszintén - az X-Starter gamer szék még jobban néz ki csípőpárnával. Arra a klasszikus karakterre épít, amelyet a játékosok annyira szeretnek. A szék hagyományos kialakítása és a jellegzetes formájú, fekete-piros párna tökéletes párost alkot.
További információ
Modell LUMBÁLPÁRNA
Promóció Nem 
EAN 5904405571002
SKU 1431
Súly 1.000000
A tartozékok típusa Székes kiegészítők
Culoare fekete
Szállítási idő 72
Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA