Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Lábtartó Diablo székekhez Diablo Chairs

25 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 72 órán belül (munkanapokon)

DIABLO CHAIRS FOOTREST

Lábtartó - egy olyan kiegészítő, amely még a leghosszabb játékmaratonok alkalmával is bizonyítani fog.

Ha most azt a kérdést teszi fel magának, hogy szüksége van-e lábtartóra a székéhez, a válasz egyértelműen: IGEN! Ismerje meg a részleteket, és meglátja, hogy ez a lábtartó hamarosan minden játék nélkülözhetetlen eleme lesz, így a játékfelszerelése jelentős kiegészítőjévé válik.

A Diablo ergonomikus lábtartónk, amely kellemesen puha, gamer barlangja nélkülözhetetlen eleme lesz. A lábtartónak köszönhetően kényelmesen pihentetheti lábát, miközben stabilabb és kényelmesebb pozícióban ülhet. Ráadásul, egyedi kialakításának köszönhetően személyre szabott készletet is alkot a székkel vagy a játékasztallal.

A lábtartó egy olyan segédeszköz, amely maximális kényelmet és ergonomikusabb pozíciót biztosít. Ez javítja a vérkeringést, kényelmesebbé teszi a láb tartását, és megelőzhetők a láb- és ágyéki gerincfájdalmak. A lábtartót a széktől Önnek megfelelő távolságban is elhelyezheti úgy, hogy az a testtartásának megfelelő legyen, így még nagyobb kényelmet biztosíthat magának vele.

Lábtartónk a Diablo székpárnákból jól ismert, rugalmas memóriahabbal van töltve, amely nem újdonság a gamerek számára. A memóriahab rendkívül puha és rugalmas, így könnyedén alkalmazkodik a lábai nyomásához. A lábtartó használatával az üléspozíció olyan kényelmes és stabil lesz, mint még soha előtte. Alsó része HR habból készül - vagyis rendkívül ellenálló a deformációval szemben. Csúszásmentes alja van, így bármilyen felületen használható.

A lábtartó Diablo Honeycomb™ hálóval van bevonva, amely rendkívül tartós és kopásálló, így a székéhez tartozó lábtartó hosszú évekig fogja társként kísérni Önt.

Műszaki jellemzők:

- Felhasznált anyagok: HR hab / memóriahab / Diablo Honeycomb™ háló

- Súly: 1 kg

- Súly csomagolással együtt: 1,6 kg

- Méret: 42x29x17 cm

 - A csomag mérete: 46 x 31 x 18 cm

További információ
EAN 5902560338461
SKU 1141
Súly 0.000000
Szín Fekete
Szállítási idő 72
Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA