Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Diablo Chairs Legion Edition termikus kulacs

10 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
Ingyenes szállítás
Nincs raktáron

Diablo Chairs Legion Edition termikus kulacs

A Legion speciális kiadását elsősorban olyan játékosok számára hoztuk létre, akik eredeti megoldásokat keresnek a felszerelésükhöz. Ebben a kiadásban nemcsak gamer székek, hanem olyan praktikus kulacsok is vannak, amelyek mindig jól beválnak. 

Termikus kulacsunk kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amelyek élelmiszerekkel való érintkezésre alkalmas, így teljesen biztonságos, és sokáig Önnel marad. A vizes kulacsot bárhová magával viheti - iskolába, munkahelyre vagy edzésre. Ez a fém kulacs egy olyan kiegészítő, amelyre mindenkinek szüksége lehet.

Vagyis olyan tartozékhoz jutsz, amely fajsúlyos játékossá teszi Téged, egyúttal a mindennapi tevékenységeid során is használhatod. A termikus kulacs egyébként egy környezetbarát ötlet is, mert végre leszámolsz a műanyag palackokkal. Ez elsőre apróságnak tűnhet, mégis nagyon fontos!

A termikus kulacsba önthetsz hideg vizet, forró teát vagy kávét, és az italok hőmérséklete még néhány óra elteltével is ugyanolyan lesz, mint az elején. A vákuumszigetelés biztosítja az ideális hőmérsékletet nyáron és télen egyaránt. A forró italok akár 12 órán keresztül melegek maradnak benne, míg a hideg kortyokat akár 48 órán keresztül élvezheted belőle!

Kulacsunk kifejezetten praktikus is. Győződj meg róla, hogy a belőle való ivás nagyon kellemes, űrtartalma pedig elegendő - a termikus kulacs kényelmesen elfér például ebben: https://diablochairs.hu/3735-zsak-diablo-chairs-piros - szerezd meg magadnak!

Paraméterek:

  • Űrtartalom: 500 ml
  • Magasság: 25,7 cm
  • Átmérő: 7,15 cm
  • Súly: 310 g

*A kulacs nem tisztítható mosogatógépben

További információ
Promóció Nem 
EAN 5904405570173
SKU 1370
Súly 310.000000
Szállítási idő 72
Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA