Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Kido by Diablo X-One 2.0 forgatható gamer szék gyerekeknek: Aqua blue / Kék

Méret kiválasztása
Szín kiválasztása
79 900,00 Ft -10% 88 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 88 500,00 Ft
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 48 órán belül (munkanapokon)

KIDO BY DIABLO X-ONE 2.0 CRAFT Kiadás GYEREK FORGATHATÓ GAMER SZÉK: AQUA BLUE / KÉK


Bemutatunk Önnek egy egyedi gyermek forgószéket, amelyet a virtuális élmények legfiatalabb rajongóinak terveztünk! A Kido by Diablo X-One 2.0 Aqua blue már az első pillantástól számos megismételhetetlen élményt nyújt gyermekének, és tökéletesen biztosítja az ergonómiát az asztalnál a játékok vagy tanórák során.
Az eredeti One Vision ™ Design stílus elvarázsol minden gyermeket, és igazi forradalmat hoz magával a gyermekszobába. A sima kárpit divatos színekben, az eredeti fedelek, Diablo emblémák és robusztus építmény még a legigényesebb kis harcosok figyelmét is magukra vonzzák.
Ez a mi gamer székünk, amely megfelelően beválik az asztalnál a tanulás során, garantálja a gyerekek biztonságát és kényelmét. A legmagasabb szintű minőséget, kivitelezést és az anyagok tartósságát a BIFMA tanúsítvány igazolja.
A legkisebb részleteket is átdolgoztuk, az X-One modell szerkezetét forradalmi újításokkal és olyan megbízható és praktikus beállításokkal egészítettük ki, amelyek garantálják gyermeke testének megfelelő helyzetét a PC előtt, valamint a földöntúli kényelmet. Győződjön meg róla!

MEGBÍZHATÓ HAB HR

Az egész széket kellemes, puha HR hab tölti ki, aminek köszönhetően a szék nagyon kényelmes, és mostantól a hosszú órákon át tartó üldögélés a PC előtt már egyáltalán nem lesz kényelmetlen. A kiegészítő hab garantálja a szék tökéletes rugalmasságát és ellenálló képességét a deformációkkal szemben - a szék még néhány év elteltével is újszerűnek tűnik majd.

ELLENÁLLÓ KÁRPIT

A megbízható IV. Generációs HDS ™ műbőr meglepetést okoz a simaságával és sérülésekkel szembeni nagyfokú ellenállásával. Az anyag tartóssága és az erős nejlonszállal készült ideális varratok biztosítják gyermekének a szék tökéletes megjelenését még sokéves használat után is. A kárpit nagyon könnyen tisztítható, és pont a gyerekek esetében ez egy 100 pontot érő találat! :).

A GERINC MEGFELELŐ ALÁTÁMASZTÁSA

Mostantól egyáltalán nem majd kell aggódnia gyermekei egészségéért. A háttámla ideális kialakítású, 2 állítható párnával rendelkezik, amelyeket minden gyermek a saját igényeinek megfelelően tud beállítani, a háttámla ideális beállítása pedig megfelelő támaszt nyújt az egész gerinc számára. A gyermek így egy jól beállított gamer székben ül, természetes, és mindenekelőtt egészséges testhelyzetben.

ÁLLÍTHATÓ KÖNYÖKTÁMASZOK

Az ellenállóbb Armtech ™ Vertical SoftTouch könyöktámaszokat ideálisan beállíthatja gyermeke magasságához és asztal méreteihez. A megfelelően beállított kartámaszok nagyon fontosak az egészséges testhelyzethez. A támaszok szépen támasztják alá a kezeket és tehermentesítik őket. A támaszok teljes felületét kellemes és puha hab tölti ki, amely garantálja a gyermekek kényelmét.

A MAGASSÁG KÖTELEZŐ BEÁLLÍTÁSA

A Tilttech ™ Butterfly rendszer biztosítja a szék magasságának gördülékeny beállítását, megfelelően igazodva a gyermek magasságához és az asztal méreteihez. A magasság megfelelő beállítása nagyon fontos az egészséges és természetes testhelyzethez a PC előtt.
A Tilttech™ Swing mechanizmusnak köszönhetően a Kido by Diablo X-One lehetőséget nyújt a biztonságos hintázásra - ezt imádják a gyerekek, a Tilttech™ Gear rendszer pedig a legelőnyösebb szögben döntve rögzíti a széket.

ELLENÁLLÓ ROZETTA

Forgószékünk nagyon masszív és ellenálló, és az 5 karú rozettának köszönhetően pedig mindenekelőtt nagyon biztonságos. Az Air Damper ™ rendszer és a megbízható 4. osztályú dugattyú szépen lekövetnek minden mozdulatot, a kiváló minőségű, 65 mm átmérőjű PFC ™ 360 kerekek pedig nem karcolnak meg semmilyen padlót.
Fogadjon a legkisebbeknek készült dinamikus és egyedi forgószékre, amely garantálja a biztonságukat, az egészséges testhelyzetüket a számítógép előtt, és a megismételhetetlen élményeket a játékok során!
A Kido by Diablo X-One 2.0 Aqua blue minden GYERMEK pótolhatatlan haverja!

További információ
Promóció Igen
Modell X-ONE
EAN 5902560338393
SKU 1134
Szállítási idő 48
Javasolt növekedés 125 - 155 cm
Culoare kék
A kartámasz beállításának típusa 1D
Tanúsítvány BIFMA
Székalapzat Fém
Méret Kido
Szék típusa Gamer Szék
Jellemzők Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Lábtartó Nem
Fejtámla Igen
Ágyékpárna Igen
Memória hab Nem
A szék kitöltése HR hab
Az ülés típusa Comfort Layer™
Kerekek típusa PFC™ 360
Súly 23.000000
Szék terhelhetősége max. 90 kg

Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
Buy together
+
Diablo Chairs gamer székalátét
20%
24 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
=
mentés 4 900,00 Ft
99 500,00 Ft
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA