Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

DIABLO V-BASIC ergonomikus irodai szék: Fehér-szürke Diablochairs

Szín kiválasztása
123 500,00 Ft -14% 143 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 143 500,00 Ft
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 48 órán belül (munkanapokon)

Diablo V-Basic ergonomikus irodai szék: Fehér-szürke

Egy egyszerű fekete-szürke irodai szék is lehet nagyon érdekes és menő, főleg ha a divat szempontján túl még szuper ergonomikus megoldásokat is tartalmaz. V-Basic irodai szék: egy gazdaságos modell exkluzív változatban az irodai székekközül, a Diablo márka soraiból.

Olvassa el a részleteket és győződjön meg arról, hogy a menő mintázat, a minőségi anyagok, és ergonomikus megoldások ötvözete garantálni tudja az Ön kényelmét a munkája során, miközben biztosan nem kell majd túllépnie a tervezett költségvetésén.

Egyedi irodai szék

Egyedi irodai székünknek szép és menő, vékony szerkezete van, a legdivatosabb stílusban ötvözi az elegáns színeket, és mindezt egy visszafogott, krómozott alapon prezentálja. Ez a modell illik minden helységbe, és nem számít, hogy a berendezés esetleg klasszikus vagy éppen modern stílusú, a Diablo V-Basic olyan, mint egy kaméleon, amely beleolvad bármilyen környezetbe.

Olcsó, de minőségi irodai szék

Olcsó irodai székünk barátságos áron kapható, minőségi anyagokból készül, és a legmodernebb beállítási lehetőségekkel van ellátva. 

Kényelmes és ergonomikus irodai szék

Irodai székünk ergonomikus vázzal készül, amely stabilizálja, mi több, egyenesen megkívánja a helyes testtartást a számítógép előtt. A hosszú órák a gép előtt legtöbbször fejfájással, hátfájással, esetleg görcsökkel érnek véget, hosszabb távon pedig gerincproblémákhoz vezetnek.

Azonban ezek miatt többé már nem kell aggódnia, mert a V-Basic Diablo modell megoldást nyújt a problémákra, méghozzá ezekkel a megoldásokkal:

  • állítható ülés (fel-le): biztosítja a szék magasságának ideális beállítását az Ön igényeinek és az íróasztal méreteinek megfelelően;
  • állítható fejtámla: biztosítja a nyaki gerinc visszafogott alátámasztását és ezzel egyidejűleg növeli a komfortérzetet a munka során;
  • állítható háttámla: a szék egyik legfontosabb része, hiszen védi és stabilizálja az egész gerincet;
  • állítható könyöktámaszok (jobbra-balra, fel-le, előre-hátra): növelik a test stabilitását, valamint enyhítik a kezek és a vállak megterheltségét.

Kiegészítő információk:

  • a kaucsuk kerekek nagyon halkak és nem karcolják meg a padlót;
  • a szék jelenleg elérhető a kínálatunkban;
  • a rendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk.
További információ
Modell V-BASIC
EAN 5902560334579
SKU 970
Szállítási idő 48
Culoare fehér, szürke
Szín Fehér-Szürke
A kartámaszok típusa Armtech™ Hybrid 3D
Tanúsítvány BIFMA
Székalapzat Fém
Méret ÁTLAGOS
Szék típusa Irodai szék
Jellemzők Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Lábtartó Nem
Fejtámla Igen
A szék kitöltése HR hab
Kerekek típusa PFC™ 360
Súly 22.000000
Szék terhelhetősége max. 140 kg

Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA