Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Diablo X-One 2.0 gamer szék Átlagos méret: Fekete-fehé Diablochairs

Bestseller
Méret kiválasztása
Szín kiválasztása
79 900,00 Ft -17% 96 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 96 500,00 Ft
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 48 órán belül (munkanapokon)

X-ONE 2.0 GAMER SZÉK

Átlagos méret: FEKETE-FEHÉ

Végre! Egy egyedi gamer szék, amelyet a virtuális valóság ihletett! A Diablo X-One fekete-fehé egy egyedülálló modell, amellyel a virtuális élmények még érdekesebbek, szenvedélyesebbek és egyedibbek lesznek, ezenkívül az unalmas szobád egy igazi játékbarlanggá alakul át és mindenki, aki oda belép, tudni fogja, hogy a gaming a TE szenvedélyed! Az One Vision ™ stílus tökéletes kiegészítője lesz a felszereléseidnek! A robusztus szerkezet, az emblémák és a sima kárpitozás a Diablo stílus eredeti kombinációját alkotják. A számítógép előtti helyedet egy csodálatos hatással egészítheted ki, amely minden alkalommal, amikor ránézel, szuper érzéssel tölti majd el! A dizájn csupán a kezdet, az X-One modell megfelel a legmagasabb elvárásoknak, a feldolgozási eljárások garantálják a biztonságod és a kényelmed, ezt pedig a BIFMA ellenállósági tanúsítványa is megerősíti. A játékosoknak készült székünket forradalmi technológiai megoldásokkal szereltük fel, amelyek tökéletes támaszt nyújtanak az egész gerincnek és garantálják a földöntúli kényelmet. Tudj meg többet a székről, és ülj le a csodálattól!

IV. GENERÁCIÓS HDS™ MŰBŐR

Az X-One modell kárpitja a kellemes tapintású és nagyon tartós IV. Generációs HDS ™ műbőrből készült. Az anyag meglepő szakadási ellenállása és az erős nejlonszálak garanciát jelentenek arra, hogy új gamer széked jó hosszú ideig melletted lesz, az újszerű, tökéletes megjelenését pedig megőrzi még hosszú évek elteltével is.

MEGBÍZHATÓ TÖLTET

A teljes huzatot HR habbal béleltük ki, amely biztosítja a kényelmet és a kellemes, puha pozíciót a gamer székben. Ezenkívül megakadályozza a deformációkat, aminek köszönhetően szép marad a szék megjelenése, és az ülésen, a háttámlán vagy a párnákon nem jelennek majd meg nem esztétikus mélyedések.

FORMÁZOTT FEJPÁRNA

A kényelmes és helyes ülőhelyzet, valamint a nyaki gerinced teljes biztonságának érdekében az X-One modellt ergonomikus fejtámlával szereltük fel. A puha HR hab és a pontosan megtervezett párnaforma megfelelő támaszt nyújtanak a fejnek, a nyaknak és a gerinc felső részének.

CSÍPŐPÁRNA

A forradalmi csípőpárnával gyönyörűen megtámaszthatod a gerinced alsó részét, ezzel megvédheted a későbbi kellemetlenségektől, amelyek a számítógép előtti helytelen ülésből adódhatnak. A párna ideális formázású, töltete kiváló minőségű és rugalmas HR habból készül, és beállítható (fel és le irányban). Ez a kombináció biztosítja számodra a kényelmet és az ergonomikus testhelyzetet a PC előtt.

ÁLLÍTHATÓ KÖNYÖKTÁMASZOK

Az Armtech ™ Vertical SoftTouch könyöktámaszok aktívan alátámasztják és tökéletesen tehermentesítik a vállakat, az alkarokat és csuklókat, mivel pontosan az igényeidhez tudod igazítani őket. A megfelelő beállítás lehetőséget nyújt Neked arra, hogy a kezeidet ideális és természetes helyzetben tartsad. Nem feledkeztünk meg a háttámlák felületéről sem, kellemes habbal töltöttük ki őket, így azok csodálatosan puhák és még kényelmesebbek.

MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA

Az ergonomikus testhelyzet eléréséhez helyesen kell beállítanod a széket! Ideálisan kell igazítanod az ülés magasságát a saját, és az asztalod magasságához! A mi modellünkben ezt a megbízható Tilttech ™ Butterfly rendszere garantálja, amelynek köszönhetően minden ülésed a székben teljesen mértékben földöntúli kényelemmel jár majd. Emellett a Tilttech™ Swing mechanizmus lehetővé teszi számodra a pihentető és biztonságos hintázást, a Tilttech™ Gear rendszerrel ellátott háttámla pedig bármilyen fokozaton lehajtható és rögzíthető. Kényelmesnek tűnik, nem igaz?

ÖTKARÚ ROZETTA

Gamer székünk minőségi és biztonságos ötkarú rozettával van felszerelve - nagyon stabil. Tehát egy kemény zúzás alatt is garantálva van a biztonságos hintázásod! A megbízható, 4. osztályú dugattyú garantálja széked számára az ideális felfüggesztést az Air Damper™ System mechanizmusának köszönhetően, a 75 mm átmérőjű, gumírozott PFC™360 kerekek pedig minden felületet megvédenek a karcolásoktól.

Kényelem, biztonság és földöntúli érzelmek - A Diablo X-One fekete-fehé egy elengedhetetlen kellék a virtuális kalandok minden rajongójának! Ülj bele ebbe az eredeti modellbe, és élvezd a játszásból fakadó egyedi érzelmeket!

További információ
Modell X-ONE
EAN 5902560337884
SKU 870
Szállítási idő 48
Javasolt növekedés 150 - 180 cm
Culoare fehér, fekete
Szín Fekete-Fehé
A kartámaszok típusa Armtech™ Vertical 1D
Tanúsítvány BIFMA
Székalapzat Szintetikus
Méret ÁTLAGOS
Szék típusa Gamer Szék
Jellemzők Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Lábtartó Nem
Fejtámla Igen
Ágyékpárna Igen
Memória hab Nem
A szék kitöltése HR hab
Az ülés típusa Comfort Layer™
Kerekek típusa PFC™ 360
Súly 25.000000
Szék terhelhetősége max. 136 kg

Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
79 900,00 Ft -17% 96 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
+
Diablo Chairs gamer székalátét
20%
24 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
+
Ápoló készlet szintetikus bőrre Diablo Chairs
10%
=
mentés 6 300,00 Ft
112 100,00 Ft
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA