Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Diablo X-One 2.0 forgatható gamer szék gyerekeknek Kids Size: Fekete Diablochairs

Méret kiválasztása
Szín kiválasztása
81 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
Ingyenes szállítás
Nincs raktáron

X-ONE FORGATHATÓ GAMER SZÉK GYEREKEKNEK KIDS SIZE: FEKETE

Tervezése közben a legkisebbekre gondoltunk
Az X-ONE forgatható szék gyerekeknek, melyet fekvő helyzetbe is lehet állítani, a Diablo fantasztikus mintázatának, az ergonómiának, és a földöntúli kényelemnek az ÖTVÖZETE.

Védi, és tökéletesen alátámasztja az egész hátgerincet a számítógép előtt játék vagy tanulás közben. Csökkenti a további gerincbántalmak kialakulásának a kockázatát, amelyek az ülőhelyzetből adódhatnak. Ezeken kívül pedig a puszta látványa ennek a modellnek minden arcocskára mosolyt varázsol.

Nem rossz, igaz?
Azért van itt még pár apróság! A szék ezeket kínálja: legújabb és megbízható beállítási lehetőségek, ergonomikus fejtámla, csípőpárna, amelynek huzatja minőségi és kellemes HD műbőrből készül... Fedezd föl az X-ONE állítható gamer széket gyerekeknek! Ismerkedj meg a tulajdonságaival és győződj meg arról, hogy ez a modell a Te gyermekednek lett megalkotva!

EGY IGAZI ATLÉTA

Visszafogott szerkezet + izmos alkat

Egyszerűbben megfogalmazva: ez az X-ONE forgatható szék gyerekeknek tényleg vonzza a tekinteteket! A minőségi szék egy ötágú, visszafogott rozettára épült, amely garantálja a gyerkőcöknek a biztonságot és a stabilitást.

DIVATOS SZÍNEK, VAU HATÁSSAL

Vannak a gyerekszékek, és van a Diablo X-ONE! A divatos színkombinációkat a Diablo logója egészíti ki, a szék egésze pedig még az unalmas gyerekszobát is profi játszószobává változtatja át.

HD MŰBŐRBŐL KÉSZÜLT HUZAT

nagyon kellemes | Könnyen tisztítható
A minőségi műbőr huzat ellenáll a sérüléseknek és kimondottan légáteresztő. Úgyhogy gyerkőcök: nincs többé izzadt hát! Elég egy nedves törlőkendő, és a majonézes vagy a kólás máris lőttek!

SZUPER EGÉSZSÉGES MEGOLDÁSOK

Ergonómia, amely megvédi a gyerekeket
Ergonomikus fejpárna – biztosítja a nyaki gerinc megfelelő alátámasztását. A jól pozícionált fej mindennek az alapja! Csökkenti a fájdalom, a görcsök, és a gerincbántalmak kialakulásának a kockázatát.

Állítható magasság - a TILT-rendszerrel lehetőséged van a szék beállítására, igazodva a gyermeked igényeihez és az asztala méreteihez. Állítható háttámla csípőpárnával + hintázási lehetőség – a csípőpárna megtartja a gyermek helyes pozícióját és stabilizálja azt. Székünk lehetőséget biztosít a gyerekeknek a kellemes és biztonságos hintázásra is! Állítható ülés – megfelelően beállíthatod minden testmagassághoz!

KEREKEK, AMELYEK VÉDIK A PADLÓT

Biztonságos mozgás karcolások nélkül!
A kaucsuk kerekek nagyon halkak.

2 ÉVES JÓTÁLLÁS ÉVES JÓTÁLLÁS

Megelégedettség és megbízhatóság. Tényleg megéri! Az anyagok legmagasabb szintű minőségét és feldolgozását a vásárlók pozitív véleményei is igazolják. Rendeld meg a Diablo X-ONE KIDS fekvő helyzetbe állítható, forgatható gamer széket gyerekeknek most azonnal! Kombináld az ergonómiát és a biztonságot a csodálattal!

További információ
Promóció Nem 
Modell X-ONE
EAN 5902560336450
SKU 846
Szállítási idő 48
Javasolt növekedés 125 - 155 cm
Culoare fekete
A kartámasz beállításának típusa 1D
Tanúsítvány BIFMA
Székalapzat Fém
Méret Kido
Szék típusa Gamer Szék
Jellemzők Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Lábtartó Nem
Fejtámla Igen
Ágyékpárna Igen
Memória hab Nem
A szék kitöltése HR hab
Az ülés típusa Comfort Layer™
Kerekek típusa PFC™ 360
Súly 23.000000
Szék terhelhetősége max. 90 kg

Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA