Our Brands

TÉLI AKCIÓ

FAGYOS KEDVEZMÉNYEK

KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKRE

 

Diablo X-Horn 2.0 gamer szék Nagy méret: Fekete-fehér Diablochairs

Méret kiválasztása
Szín kiválasztása
99 900,00 Ft -14% 116 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
Legalacsonyabb ár 30 nappal a kedvezmény előtt: 116 000,00 Ft

Maximum 12 karakter

X-HORN
- +
Ingyenes szállítás
feladás: 48 órán belül (munkanapokon)

GAMER SZÉKE, AZ X-HORN 2.0: Nagy méret, FEKETE-FEHÉR

EGY JÁTSZÓPAJTÁS SZARVAKKAL | A DIABLO TELJESEN ÚJ SZINTJE

Gamer szék játékosoknak, 175 cm-es testmagasságtólA divatos színek markáns jellemre utalnak, mégis biztosítják a kellemes érzéseket. Az új X-Horn az unalmas szobát egy igazi játékbarlanggá alakítja át!

Hogy miért XXL?

Azért, mert hisszük, hogy egy gamer széknek a legnagyobb méretekben is biztosítania kell az ergonómiát. Pont ezért alkottuk meg ezt a széket, amely pontosan Hozzád passzol!

MŰBŐR HUZAT HDS™ TECHNOLÓGIA, AMELY IGAZÁN MEGLEPŐ

Nézd csak meg ezt a felturbózott alkatot és a műbőrt a divatos színekkel, mindezt a versenyautók stílusában! Élvezd a kényelmes és ellenálló anyagokat! A huzat nagyszerűen ellenáll a sérüléseknek és könnyedén tisztítható. Elég hozzá egy nedves törlőkendő és a szék máris olyan lesz, mint új korában!

KIEGÉSZÍTŐ HABRÉTEG

A huzat egy minőségi habbéléssel rendelkezik, amely biztosítja az ülés és a háttámla megfelelő rugalmasságát és a kényelmet

MEGEMELT ÜLÉS VASTAGABB HR HABRÉTEG

Az ülésben lévő, kiegészítő HR habréteg további centimétereket ad hozzá az üléshez, így növelve a kényelem mértékét. Az ülés most még nagyobb és rugalmasabb!

MEMÓRIAHABBÓL KÉSZÜLT FEJTÁMLA KÉNYELMES TÁMASZ A HÁTGERINCNEK

Lehetséges ötvözni a szuper kényelmet és a földöntúli ergonómiát? Még szép, hogy igen! A fejtámaszunk rá a bizonyíték, amely biztosítja számodra a kényelmet, és megfelelően alátámasztja a gerincedet. Ez nagyon fontos, mert a párnán kényelmesen elhelyezkedő fej a megfelelő pozícióban van, így Neked már nem kell aggódnod a fej vagy a nyak kellemetlen fájdalmai, vagy a fej rossz pozíciója miatt (előre tolva). A rugalmas memóriahab „megjegyzi” a kedvenc pozíciódat és megfelelően illeszkedik a fejformádhoz, valamint az ellenálló erőhöz.

SZÉLESEBB CSÍPŐPÁRNA ÁLLÍTHATÓSÁG FÖL-LE IRÁNYBAN ÉS MEMÓRIAHABOS TÖLTET

Ilyen még nem volt! Tudjuk, hogy a sima csípőpárna már nem elég, ezért megalkottuk a tökéletes párnát: nagyobb, szélesebb, és mindemellett még állítható is, föl-le irányban! Ennek köszönhetően beállíthatod a csípőgerinced számára a leginkább megfelelő ellenálló erőt, megtartva így az igazán kényelmes és ergonomikus pozíciódat a számítógép előtt.

TILTECH BUTTERFLY MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA + HINTÁZÁS

Most pár másodperc alatt beállíthatod az ülés megfelelő magasságát, és ha éppen pihenésre volna szükséged, akkor a széken egyszerűen állítsd be ezt a funkciót, és máris kényelmesen és főleg biztonságosan tudsz hintázni! Pontosan így működik a Diablo X-Horn új rendszere!

HYBRID™ KÖNYÖKTÁMASZOK BEÁLLÍTÁS 3 IRÁNYBAN

Föl-le, balra-jobbra, valamint előre-hátra. Ezekbe az irányokba tudod beállítani az X-Horn könyöktámaszait. Tehermentesíted a kezeket és a vállakat úgyhogy ezzel is csak a kényelmedet biztosítod.

STABIL ROZETTA OLYAN FIXEN ÁLL, MINT EGY SZIKLA

Most az X-Horn ötágú rozettája még nagyobb, stabilabb, és biztonságosabb! Az új generációs X-Horn gamer szék még a legfelkavaróbb érzelmi hullámok közepette is igazi támaszod lesz! Válasz a Diablo X-Horn gamer széket XXL méretben, és ragadd meg az ergonómiát a szarvainál fogva!

További információ
Modell X-HORN
EAN 5902560336900
SKU 854
Szállítási idő 48
Javasolt növekedés 175 - 205 cm
Culoare fehér, fekete
Szín Fekete-Fehé
A kartámaszok típusa Armtech™ Hybrid 3D
Tanúsítvány BIFMA
Székalapzat Szintetikus
Méret NAGY
Szék típusa Gamer Szék
Jellemzők Tilttech™ Butterfly, Tilttech™ Swing, Tilttech™ Gear, Air Damper™ System
Lábtartó Nem
Fejtámla Igen
Ágyékpárna Igen
Memória hab Igen
A szék kitöltése HR hab
Az ülés típusa Dual Layer™
Kerekek típusa PFC™ 360
Súly 30.000000
Szék terhelhetősége max. 160 kg

Minden Diablo Chairs terméket futárszolgálattal szállítunk lengyelországi raktárunkból. MEGJEGYZÉS! A tartozékokat külön csomagban küldjük.
99 900,00 Ft -14% 116 000,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
+
Diablo Chairs gamer székalátét
20%
24 500,00 Ft ÁFA-t tartalmaz
+
Ápoló készlet szintetikus bőrre Diablo Chairs
10%
=
mentés 6 300,00 Ft
132 100,00 Ft
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!
© 2023 DIABLOCHAIRS MINDEN JOG FENNTARTVA